RBE Licht en Geluid

RBE Licht en Geluid heeft een veelomvattend assortiment licht- en geluidsapparatuur, DJ sets, podia en special effects. Wij leveren onder meer speakersets, diverse lichteffecten en trussconstructies voor kleine en grote evenementen. Uiteraard kunnen wij hierbij ook het transport en de op- en afbouw verzorgen. Of het nu gaat om een huiskamerfeest of de Heineken Music Hall, ons gekwalificeerde team levert maatwerk voor elk evenement, groot of klein.

 

RBE Licht en Geluid denkt met u mee om het maximale uit uw evenement te halen en het juiste gevoel te creëren bij uw gasten. Wilt u nader kennismaken, een project doorspreken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel gerust voor een afspraak naar 0299 – 769 037 of mail naar verhuur@rbe-online.nl. U bent ook welkom op de Impuls 105 te Purmerend en indien gewenst komen wij graag op locatie om samen met u het project te bespreken.

 

Bij RBE Licht en Geluid denken wij graag van A tot Z met u mee tijdens uw project om zo samen al uw ideeën te vertalen in techniek. Voor een ieder evenement kunnen wij een passend maatwerk oplossing bieden. Door onze nauwe samenwerking met leveranciers van stroomvoorziening, tenten, transport, hekwerk, podiumwagens enz. kunnen wij de lijnen kort houden voor een totaalvoorziening voor uw evenement. Wij opereren vanuit Noord Holland maar zijn actief in heel Nederland.

 

Samen met uw contactpersoon bij RBE Licht en Geluid bespreekt u het evenement, waarbij wij natuurlijk graag meedenken om het optimale rendement uit uw facilitaire budget te halen. Vrijblijvend kunnen wij u een offerte presenteren waarbij u antwoord krijgt op het gebied van de verschillende mogelijkheden en daarbij behorende kosten.

 

Wij verzorgen daarnaast ook installaties van licht en geluid. Wij werken uitsluitend met de meest gerenommeerde leveranciers om zo de beste kwaliteit voor de beste prijs te kunnen leveren. Verder kunnen wij met onze jarenlange ervaring in installatie altijd goed meedenken in de beste aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op.